Workshops

Groothuis organiseert samen met www.adevents.nl diverse, zeer aantrekkelijke, workshops om uw programma bij ons naar gelieve uit te breidden. Voor informatie kunt u ook rechtstreeks bellen met Gerald Janse van Adevents: 06-48080487

Workshop Digeridoo (1 uur)
Echt iets unieks voor elk feest, bedrijfstraining of bijeenkomst is de workshop digeridoo. Onder begeleiding van een professionele didgeridoo docent leer je spelen op deze Australische blaaspijp. De docent (deskundig bij uitstek) verteld over de oorsprong, de bespelers en laat horen welke geweldige klanken uit dit instrument te halen zijn. Middels een eigen didge leer je vervolgens spelen op dit geweldige instrument.

Kosten € 15,- p.p.

Workshop Djembe (1 uur)
Samen trommelen geeft energie in de groep; een bevrijdende
lach, ontspanning in het gezicht. Maak kennis met de djembe, de techniek en ritmiek: meerdere ritmes worden aangeleerd en door elkaar heen gespeeld op hetzelfde instrument. Iedereen kan meedoen aan onze percussie workshop: ervaring met muziek is niet nodig. Wij werken in onze percussie workshops met Afrikaanse trommels en meerdere ritmes: zo ontstaat een mooi samenspel.

Kosten € 15,- p.p.

Workshop Salsa Dansen (1 uur)
Op echte Cubaanse muziek worden de beginselen van de Salsa en de Merengue bijgebracht. het duurt nooit lang voordat iedereen al lekker losjes staat te dansen. De workshop wordt gegeven door een of meerdere ervaren docenten, welke iedereen in het geheel zullen betrekken. Er wordt alleen en met elkaar gedanst, gewisseld van partner en in een cirkel gedanst. Kortom: de tijd vliegt voorbij. Voor deelnamen is danservaring niet vereist. 

Kosten € 15,- p.p. 

Workshop Theatersport (2 uur)
Bekend met de Lama's? Wij bieden een workshop met een
ervaren theaterdocent op gebied van stand-up comedian/
theatersport vergelijkbaar met programma's als de Lama's en "de Vloer op". Niet alleen de beginselen van het theater worden bijgebracht, maar een compleet programma met veel humor en een hele bijzondere manier om met je collega's of vrienden te beleven. Theaterervaring niet vereist! Het is lachen, gieren en brullen met deze vorm van workshop. 

Kosten € 22,50,- p.p.

Schilderen (2 uur)
Een leuke creatieve workshop is onze schilderworkshop. Onder deskundige begeleiding gaat u aan de slag met de verschillende schildertechnieken. We voorzien ieder van een schildersschort zodat ook de kleding gewaarborgd blijft. We werken met acrylverf op doek, welke u na afloop uiteraard kunt meenemen. U kunt kiezen voor een onderwerp of vrije opdracht. Ervaring is niet vereist. 

Kosten € 25,- p.p. 

Workshop Olievatenpercussie (1 uur)
Heel bijzonder! Onder professionele begeleiding zeer bijzondere klanken halen uit tonnen, olievaten, pannen, emmers en ander basic materiaal. Steek je handen uit de mouwen, en hoe! Voel je vrij in deze percussievorm en ervaar hoe bijzonder dit is. Je zult verbaasd zijn over het resultaat! Geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen

Kosten € 15,- p.p.

Boogschieten (1 uur)
Afhankelijk van uw wens en het weer kan deze activiteit zowel binnen als buiten. Onze instructeurs doen de uitleg en leiden deze activiteit in de juiste baan. Wie o wie schiet zich naar de hoogste score!? Iedereen van 8-88 jaar kan er aan meedoen.


Kosten € 15,- p.p.


Workshop Poker, Black-Jack of Roulette
Een workshop Poker, Roulette of BlackJack slaat altijd aan bij elke doelgroep. Kan op elke locatie gespeeld worden. We kunnen tot 7 tafels leveren. Programma inclusief croupier.  Voor de juiste informatie http://www.adevents.nl/site/pages/arrangementen/casinoverhuur.php


Steptocht (1 uur)
Ook deze steps zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ze hebben een lage instap wat het steppen vergemakkelijkt. De begeleide tocht van een uur, die wij hebben uitgezet, leidt door het oude centrum richting het Ermerdennen, langs de hunebedden. We passen de snelheid van de tocht aan aan de groep.


Kosten € 15,- p.p. voor de begeleide tocht

 

Kom binnen kijken!

Volg ons ook op Facebook

Like ons!Facebook

Openingstijden:

  • Maandag vanaf 16:00 - 22.00
  • Dinsdag vanaf 16.00 - 22.00
  • Woensdag vanaf 16:00 - 22.00
  • Donderdag vanaf 15:00 - 00.00
  • Vrijdag vanaf 15:00 - 01.00
  • Zaterdag vanaf 15:00 - 03.00
  • Zondag vanaf 16:00 - 22.00