Kerstmenu 2016

08
Dec
Kerst menu 2016

Op tweede kerstdag helemaal in de watten gelegd worden? Reserveer tijdig!






Voorgerechten
  • Carpaccio bonbon gevuld met mascarpone en truffel geserveerd met paddenstoeltjes en rucola.
  • Licht gebonden pompoensoep met gepofte rijst, salie en maple syrup.

Hoofdgerechten
  • Combinatie van langzaam gegaarde ossenhaas en rundersucade met drie bereidingen van knolselderij en een sjalotten-kalfsjus.
Of
  • Op de huid gebakken roodbaarsfilet met witte wijn risotto, gegrilde gamba’s en dragonsaus.

Nagerechten
  • Huisgemaakte lekkernijen met een kopje koffie of thee.
Of
  • Chocoladedessert, Kerstbal van chocolade met drie soorten mousse, warme koffie-karamelsaus en hazelnootijs.

4 gangen menu €39.50-

Bericht geplaatst op : 08-12-2016


« Nieuwsoverzicht

Kom binnen kijken!

Volg ons ook op Facebook

Like ons!Facebook

Openingstijden:

  • Maandag vanaf 16:00 - 22.00
  • Dinsdag vanaf 16.00 - 22.00
  • Woensdag vanaf 16:00 - 22.00
  • Donderdag vanaf 15:00 - 00.00
  • Vrijdag vanaf 15:00 - 01.00
  • Zaterdag vanaf 15:00 - 03.00
  • Zondag vanaf 16:00 - 22.00