Valentijnsmenu

06
Feb
Voorgerecht
Huisgerookte eendenborst met aardbeien-balsamicodressing, suikersla en groentenloempia.

Hoofdgerecht
Lagzaam gegaarde runderentrecote met sjalottenjus, pompoenpuree en roergebakken spruitjes.

OF

Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met gesoofde prei, spekjes en appelstroop.

Nagerecht
Taartje van oreo-koekjes gecarameliseerde banaan en witte chocolade met sinaasappelijs.

Bericht geplaatst op : 06-02-2017


« Nieuwsoverzicht

Kom binnen kijken!

Volg ons ook op Facebook

Like ons!Facebook

Openingstijden:

  • Maandag vanaf 16:00 - 22.00
  • Dinsdag vanaf 16.00 - 22.00
  • Woensdag vanaf 16:00 - 22.00
  • Donderdag vanaf 15:00 - 00.00
  • Vrijdag vanaf 15:00 - 01.00
  • Zaterdag vanaf 15:00 - 03.00
  • Zondag vanaf 16:00 - 22.00