Themafeesten

In samenwerking met www.adevents.nl biedt Groothuis een aantal gevarieerde themafeesten aan. Hieronder een overzicht. Voor extra informatie kunt u ook rechtstreeks bellen met Gerald Janse van Adevents: 06-48080487

Classic Fever
The Classic Party is een herkenning voor werkelijk iedereen. Hierin zijn de jaren 70, 80 en 90 vertegenwoordigd. Drie decennia zullen aan je voorbijgaan, en hoe!? Voor deze dag/avond geldt een 70's of 80's of 90's kledingvoorschrift! De groep wordt onderverdeeld in een aantal teams welke deze dag/avond hun creativiteit en kennis met elkaar zullen meten. Er worden drie ronden gespeeld waarin elke keer een ander decennium centraal staat. Niet alleen kennis, maar ook zangtalent zal getoetst worden. Liedfragmenten, tekstherkenning, meezingen met live begeleiding, een uit-de-maat-danswedstrijd, alle aspecten zullen voorbijkomen. Wie-o-wie heeft 
alle drie de decennia het beste in de bol?  Het geheel wordt afgesloten met een 90’s danceparty. Dus voetjes van de vloer!!! Tot slot nog een aantal spelregels: Drugs zijn toegestaan, mits gedeeld met alle aanwezigen en de liefde is vogelvrij verklaard! Je begrijpt het al, er is alles aan gedaan om in hogere sferen te komen.

Prijs per persoon € 19,50 
(minimaal 30 personen of een vast bedrag)

Maffiafeest
Godfather Alonso is slachtoffer geworden van een een criminele afrekening. Familia Della Morte komt dan ook in de catacomben bijeen. Er zal een nieuwe Godfather of Mother moeten komen. Maar wie vermoordde opperbaas Alonso? Alle gasten van vanavond zijn potentiële moordenaars (en worden ook in die rol aangekleed). Wie wil tenslotte niet de nieuwe Godfather of Mother worden? Het mysterie van de moordenaar zal moeten worden opgelost voor de nieuwe baas kan worden aangesteld. Elke gast krijgt zijn eigen opdracht. Bovendien vallen er punten te verdienen met het spelen van het moordspel. Deze kunnen worden aangevuld met punten te verdienen aan de casinotafels! Uiteindelijk resulteert de avond in een spetterende finale. 

Prijs per persoon € 19,50
(minimaal 30 personen of een vast bedrag)

Middeleeuwen
De tijden van ridders, kasteelheren, horigen, lijfeigenen en heksen herleven op deze avond. De zaal is middeleeuws ingericht en u proeft de sfeer van eeuwen geleden. Alle gasten worden verwelkomd door onze bloedeigen beul. Heksen zullen gewogen worden en dieven zullen publiekelijk worden terechtgesteld. Gedraagt u dus bij binnenkomst!
Maar als u als gast niet te licht bevonden wordt, bent u natuurlijk van harte welkom. Tijdens de avond speelt u zelf mee in een middeleeuwse tragedie. Wellicht als Jonkvrouw of misschien wel als eenvoudige schapenhoeder. U krijgt bovendien bezoek van een heuse troubadour. Bij Robin Hood kunt u uw schiettalent testen met behulp van professioneel handboog schieten! De echte heren worden geridderd en jonkvrouwen moeten worden veroverd.

Prijs per persoon € 19,50 
(minimaal 30 personen of een vast bedrag)

Goet Foud Veest
Welkom op dit zeer kansloze feest. Laten we voorop stellen dat uw kledingkeuze al zeer ongepast is. Oké, oké, het stond op de uitnodiging dat u fout gekleed moest komen, maar dit overtreft werkelijk alles. U blijkt het tijdens deze avond tegen elkaar op te moeten nemen. En hoe? Eens kijken of u met een koptelefoon op nog steeds een zuivere noot kunt zingen. Nou reken er maar op dat de zaal leeg loopt!
Een wedstrijd "de slechtste ooit", (bekend van de Lama's), wedden dat dit tranentrekken is! Wat? luchtgitaar? Ja precies, gooi je haar los! De grootste sukkelcompetitie ooit!? Werkelijk, hier zat niemand op te wachten. En tot slot, fouter dan fout....een dj waarbij je plaatjes kunt aanvragen, aaaaah!! Rest ons nog te zeggen voor de echte losers....niets is verplicht

Prijs per persoon € 17,50 
(minimaal 30 personen of een vast bedrag)

Caribbean Dream
Welkom op deze zwoele dag/avond in Cuba. Señor Pequeña ontvangt u in zijn geheel eigen Caribische wijze. Voor u staat uiteraard een welkomstdrankje klaar. Proef de Caribische sfeer, ontdek Havanna. Señor Pequeña haalt de meest tropische klanken uit zijn gitaar. Beleef de Cubaanse sfeer aan de pokertafel. 
Of laat u meevoeren met onze professionele Salsa/Merengue docent welke u de
beginselen van de Salsa en Merengue eigen maakt. Zelfs zonder enige danservaring! Maar wat dacht u van dit: U gaat trommelen op olievaten. U zult dit doen onder professionele begeleiding. Kortom, een dag/avond met veel belevenissen en voor ieder wat wils.

Prijs per persoon € 19,50
(minimaal 30 personen of een vast bedrag)

 

Tiroler Fest

Herzlich Wilkommen op ons Tiroler Fest! 
Uiteraard wordt u aan de deur opgevangen door onze eigen Anton aus Tirol! 

Anton zal deze avond verder presenteren en neemt plaats achter de draaitafel, alwaar hij alle Tiroler en alle populaire hits unglaublich de zaal in zal knallen.
En natuurlijk verwachten wij van u als gasten dat u zich in de Tiroler outfit meldt. Niets is verplicht, maar reken maar dat dat de feestvreugde zal verhogen.

Tijdens dit programma kunt u plaatsnemen achter onze bierpulschuifbaan of een pijl schieten met de handboog. Alles vrijblijvend, want als u zin heeft om te dansen, dan nodigt Anton u van harte uit. Bier is in overvloed te krijgen (u wordt helaas niet thuis gebracht)


Prijs per persoon € 19,50
(minimaal 30 personen of een vast bedrag)

TOP2000 Quiz

Ben jij de koning of koningin van de muziekvragen? Test het nu bij de Top2000 Quiz! Doe het niet alleen maar samen met bijvoorbeeld je collega’s of je vrienden, denk jij dat je de beste bent? Een knotsgekke quiz met veel fragmenten, theater en live muziek. Dit kan op locatie of in ons geweldige theatertje in Emmen centrum. Vraag naar de prijzen en mogelijkheden.

Wat kun je onder andere verwachten:

Live fragmenten op gitaar/piano;
De plaat en zijn verhaal;
De slechtste vertaling ooit;
De foute mix;
Het muziekjaar;
Kun je zingen….

Prijs per persoon € 19,50,-

(minimaal 30 personen of een vast bedrag)

 

De Jongens tegen de Meisjes
 
Speel het bekende spel “De Jongens tegen de Meisjes”, bekend van televisie.
We beschikken hiervoor over het complete decor zoals op tv.
Met spelonderdelen zoals:
• Mannen of vrouwen
• Waarom weet je dit
• Uitdagingen
• Schattingsvragen
En uiteraard ook de complete letterpakken.
Voor dit themafeest hoeft de verdeling mannen/vrouwen niet gelijk te zijn.
 
Prijs per persoon € 19,50,-

(minimaal 30 personen of een vast bedrag)

Kom binnen kijken!

Volg ons ook op Facebook

Like ons!Facebook

Openingstijden:

  • Maandag vanaf 16:00 - 23.00
  • Dinsdag open op afspraak
  • Woensdag vanaf 16:00 - 23.00
  • Donderdag vanaf 15:00 - 00.00
  • Vrijdag vanaf 15:00 - 01.00
  • Zaterdag vanaf 15:00 - 01.00
  • Zondag vanaf 16:00 - 23.00