begrafenis en crematie

Eetcafé Groothuis – waar warmte en samenzijn centraal staan

In de belangrijke momenten van het leven is de aanwezigheid van liefde, warmte en steun essentieel. Bij Eetcafé Groothuis begrijpen we hoe het afscheid nemen van een dierbare een periode van diepe emotie en reflectie kan zijn. Daarom bieden we een serene en warme plek aan waar familie en vrienden samen kunnen komen om te herdenken, herinneringen te delen, en troost te vinden bij elkaar.

Wij staan voor u klaar

Bij Eetcafé Groothuis begrijpen we de diepgaande emoties die gepaard gaan met het afscheid nemen van een dierbare. We staan klaar om u met liefde en begrip te ondersteunen bij het creëren van een warme en persoonlijke bijeenkomst die de unieke persoonlijkheid en het leven van uw dierbare eert.

begrafenis en crematie

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591 649 944
Bellen vanaf 15:00 uur.
Of mail ons op info@eetcafegroothuis.nl

Onze Locatie – Diverse zalen voor verschillende wensen

Bij Eetcafé Groothuis begrijpen we dat elke bijeenkomst uniek is, daarom bieden we diverse zalen om aan uw wensen te voldoen. Onze locatie beschikt over meerdere ruimtes, elk met zijn eigen sfeer en mogelijkheden:

1. De Groothuiszaal:
* Onze grootste zaal biedt plaats aan grotere groepen tot 150 gasten.
* Geschikt voor grotere condoleances of recepties.
* Mogelijkheid voor een aangepaste opstelling en inrichting.

2. Het eetcafe:
* Een intieme en rustige ruimte voor kleinere bijeenkomsten tot 40 personen.
* Ideaal voor persoonlijke herinneringsmomenten en condoleances.
* Kan worden aangepast aan uw specifieke wensen.

3. Het serre-terras:
* Een lichte en open ruimte met directe toegang tot ons terras.
* Perfect voor bijeenkomsten met een informele sfeer.
* Geschikt voor zowel condoleances als recepties.

begrafenis en crematie

Volop mogelijkheden tot aanpassing

Bij Eetcafé Groothuis richten we de zaal volledig naar uw wens in, waarbij audiovisuele apparatuur optioneel beschikbaar is voor herdenkingsmomenten. Onze veelzijdige catering opties variëren van koffie en thee tot uitgebreide buffetten, volledig aan te passen aan uw voorkeuren en eventuele dieetvereisten. We verzekeren u van een waardige en warme bijeenkomst, met nauwgezette aandacht voor elk detail om alles naadloos te laten verlopen.

Plan uw bijeenkomst

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen om de beschikbaarheid van onze zalen te bespreken en om uw wensen met ons door te nemen. Ons ervaren team staat klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het plannen van een bijeenkomst die de herinnering aan uw dierbare op een liefdevolle en respectvolle manier weerspiegelt.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.