Festival concept catering

Wie ooit wel eens op een festival geweest is, die kent het unieke karakter. Heerlijke muziek, lekker eten, genieten met vrienden en een ongedwongen sfeer die eigenlijk nergens mee te vergelijken is. Kon je zelf maar zo’n feest geven. Nou, dat kan. Met behulp van onze festival concept catering.

Wij toveren jouw huis of (werk)locatie om tot je eigen feest met festival vibe. Uitstraling, verlichting, muziek, thema, food: alles is zoals je het op een echt festival verwacht. Lees verder en ontdek de mogelijkheden, of neem direct contact met ons op om jouw eigen feest in festival thema te bespreken.

Het festival gevoel thuis of op locatie? Wij zorgen ervoor

Wij kunnen met onze festival concept catering op elke locatie, thuis of het werk, zorgen voor een bijzondere ervaring voor jou en je gasten. Wij combineren het gemak en de kwaliteit van goede catering met een unieke sfeer. Wij brengen niet alleen de juiste sfeer en alle benodigdheden, maar ook het personeel om je helemaal te ontzorgen. Zo kun je onbezorgd genieten, lekker dansen, socializen met je gasten en genieten van de lekkerste happen en dranken.

Neem contact op

Festival concept catering

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591 649 944
Bellen vanaf 15:00 uur.
Of mail ons op info@eetcafegroothuis.nl

Catering en meer

Jij hebt ongetwijfeld wensen en eisen met betrekking tot jouw feest. Wij denken daarin graag met je mee. Wij verzorgen niet alleen catering, maar kunnen in samenwerking met een vaste partner ook veel extra’s bieden. Denk daarbij aan aankleding van het feest in bepaalde thema’s, activiteiten, live muziek en meer.

Festival concept catering

Een gegarandeerd succes

Met onze catering kun je dus echt genieten van die festival stijl op je eigen feest. Zo voeg je extra sfeer toe aan een verjaardag, bruiloft, personeelsfeest, jubileum of andere gelegenheid. Dit terwijl alle gasten genieten van de lekkerste food & drinks. Wij serveren altijd passende buffetten en hapjes in overleg.

Neem contact op

Uniek of traditioneel

Wanneer je gebruik maakt van festival concept catering zorgen wij voor de uitstraling van je eigen mini-festival. Met onze caravans, gezellige tafels en sfeervolle aankleding. Maar ook wanneer je niet per se op zoek bent naar deze extra’s ben je bij ons aan het juiste adres. In dat geval zorgen wij gewoon voor heerlijke catering inclusief alle benodigdheden.

Maak een afspraak en wij vertellen je meer

Lijkt het jou leuk om je catering aan te kleden in festival stijl? Wij maken het graag mogelijk. Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. Je kunt ook direct een afspraak met ons maken. Wij nemen graag de tijd om je wensen te bespreken en alle mogelijkheden te laten zien.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.