Catering Emmen

Wat mag er naast gezelligheid niet ontbreken op een feestelijke gelegenheid? Goede catering natuurlijk. Want geen feest, jubileum, bruiloft, receptie of bedrijfsfeest is compleet zonder lekker eten en drinken. Daar wil je zelf geen omkijken naar hebben. Daarom is catering ideaal. Voor de beste en lekkerste catering in Emmen kun je terecht bij Eetcafé Groothuis. Wij zorgen voor de perfecte buffetten en dranken. Er is heel veel mogelijk qua gerechten en aanvullende diensten.

Catering in Emmen voor elke gelegenheid

Eetcafé Groothuis kan catering in Emmen verzorgen voor elke gelegenheid. Particulier en zakelijk. Wij noemden in de inleiding al enkele feestelijke gelegenheden. Ook op officiële gelegenheden of zakelijke gelegenheden staan wij voor je klaar. Catering is mogelijk vanaf kleine tot zeer grote groepen. Wij rekenen voor onze hapjes en gerechten een prijs per persoon. Maatwerk is altijd mogelijk. Heb je een speciaal verzoek of dieetwensen? Bespreek dit dan met ons. Wij denken altijd met je mee.

Neem contact op

Catering Emmen

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591 649 944
Bellen vanaf 15:00 uur.
Of mail ons op info@eetcafegroothuis.nl

De hapjes, dranken en buffetten die jij wilt

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden zorgen wij altijd voor catering in Emmen die helemaal bij je wensen en eisen past. Wij bieden je tal van heerlijke (luxe) hapjes en buffetten in tal van stijlen. Veel van de gerechten van de menukaart in ons Eetcafé vind je in buffetvorm terug bij onze catering.

Voor elke gelegenheid bieden wij een passende oplossing. Ben je op zoek naar heerlijke en betaalbare luxe catering waar iedereen van smult? Denk dan aan warme & koude bittergarnituur of warme & koude luxe hapjes. Van klassieke favorieten als olijven en kaas tot luxe specialiteiten als crostini’s, bladerdeeghapjes en crispy chicken.

Catering Emmen

Wil je genieten van smakelijke buffetten, dan bieden wij je onder andere een gevarieerd hapjesbuffet, Buffet Groothuis met hierin tal van onze warme en koude specialiteiten óf een speciaal stamppot buffet, Italiaans buffet of Oosters buffet.

Waar je ook voor gaat: je hebt altijd de mogelijkheid om te personaliseren. Bijvoorbeeld door het bestellen van extra hapjes en gerechten (van een heerlijk frietje tot een stuk taart) of door te kiezen voor heerlijke wijn- en bierproeverijen.

Neem contact op

Catering in Emmen in festival stijl

Wil je van jouw catering in Emmen écht iets bijzonders maken? Wij kunnen ook festival concept catering verzorgen. Dat is onze kenmerkende, heerlijke catering maar dan met aankleding in festival stijl. Denk aan gezellige sta- en zithoeken en onze eigen caravans. Ook op het gebied van aankleding is zeer veel mogelijk.

Bespreek je wensen met ons

Wij dragen graag bij aan het verzorgen van een onvergetelijke middag of avond. Neem daarom contact met ons op om je wensen te bespreken. Catering is een onmisbaar onderdeel van een feestelijke gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt. Met heerlijke happen, gerechten en dranken, maar ook met perfecte service. Vanzelfsprekend verzorgen wij jouw catering in Emmen van A tot Z met bezorging, opbouw en afhalen van de spullen. Je bent dus altijd verzekerd van een perfecte self service catering of lopend buffet. Maar indien gewenst kunnen wij ook ons vriendelijke en ervaren personeel inzetten om alle gasten perfect te bedienen.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.