Restaurant Emmen

Op zoek naar een gezellig en smakelijk restaurant in Emmen? Kom dan naar Eetcafé Groothuis, gelegen in het hart van Emmen, vlak naast het treinstation. Ontdek onze heerlijke menukaart, gezellige sfeer en uitgebreide selectie van speciale bieren en wijnen. Geniet van een onvergetelijke avond uit en beleef zelf waarom Eetcafé Groothuis dé plek is om te zijn voor een gezellige en smakelijke avond in een restaurant in Emmen.”

Online reserveren    Menukaart

Ontdek ons restaurant in Emmen

Bij Eetcafé Groothuis, een restaurant in Emmen, staat de kwaliteit van de gerechten hoog in het vaandel. Onze menukaart is met zorg samengesteld en biedt een breed scala aan smaken en stijlen om uit te kiezen. Van vlees- en visgerechten tot vegetarische en veganistische opties, ons restaurant in Emmen biedt voor elk wat wils. Bovendien werken we uitsluitend met verse en lokale ingrediënten, zodat we jou een culinaire ervaring kunnen bieden die je niet snel zult vergeten.

Online reserveren

Restaurant Emmen

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591 649 944
Bellen vanaf 15:00 uur.
Of mail ons op info@eetcafegroothuis.nl

Maak kennis met de gezellige sfeer van ons restaurant

Naast onze uitgebreide menukaart, biedt Eetcafé Groothuis ook een gezellige en ontspannen sfeer waarin je kunt genieten van je maaltijd. Ons restaurant in Emmen heeft een warme en gezellige inrichting, wat zorgt voor een unieke sfeer en beleving. Of je nu een romantisch diner voor twee wilt of een gezellige avond met vrienden of familie, ons restaurant in Emmen biedt de perfecte omgeving om te genieten van een heerlijk diner en goed gezelschap.

Online reserveren 

Restaurant Emmen

Bij Eetcafé Groothuis geloven we in het bieden van een unieke en persoonlijke ervaring voor onze gasten. Of je nu bij ons komt voor een romantisch diner voor twee, een gezellige avond met vrienden of een zakelijk diner, we streven er altijd naar om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Laat ons weten wat je nodig hebt en we zorgen voor een onvergetelijke ervaring in ons restaurant.

Online reserveren 

Ervaar de gastvrijheid

Wij vinden gastvrijheid erg belangrijk. Schroom daarom niet om je wensen door te geven. Ons personeel adviseert je graag over je keuze van je gerecht. Ze kunnen je ook advies geven over welke soort bier of wijn goed past tijdens of na de maaltijd. Als select lid van het Biergenootschap van Hertog-Jan staat ons restaurant in heel Emmen bekend als de perfecte plek om van een bijzonder bier te genieten.

Neem contact met ons op

Wil je reserveren? Dat kan makkelijk online. Je kunt bij ons terecht vanaf 15:00 tot 23:00 en in het weekend zelfs tot 01:00 uur. Heb je nog vragen? Dan kan je ons bellen (0591 649 944) of mailen (info@eetcafegroothuis.nl). Ons vriendelijke personeel helpt je graag.

Online reserveren