Restaurant Emmen

Ontdek ons heerlijke restaurant in Emmen

Heb je zin in een gezellige en smakelijke avond in een restaurant in Emmen? Kom dan naar Eetcafé Groothuis. Ons eetcafé bevindt zich midden in het centrum van Emmen, vlak naast het treinstation. Wij zijn dus perfect bereikbaar vanuit het centrum en met de trein. Maar je bent natuurlijk op zoek naar meer dan alleen een goed bereikbare locatie. Dat bieden wij je: een heerlijke kaart, gezelligheid én speciale bieren en wijnen.

Online reserveren 

Misschien wel het meest verrassende restaurant in Emmen

Eetcafé Groothuis is misschien wel het meest verrassende restaurant in Emmen. Onze kaart biedt je namelijk meer dan je waarschijnlijk van een eetcafé verwacht. Voor elk gezelschap is Eetcafé Groothuis een goede keuze. Je kunt hier terecht met je collega’s, vrienden of familie. Ook voor mindervaliden en rolstoelgebruikers is ons eetcafé toegankelijk.

Online reserveren 

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591 649 944
Bellen vanaf 15:00 uur.
Of mail ons op info@eetcafegroothuis.nl

Bij ons restaurant in Emmen kun je niet alleen terecht voor de Nederlandse klassiekers, maar kun je ook kiezen uit een divers aanbod van gerechten uit verschillende keukens. Probeer bijvoorbeeld de tabouleh met parelhoenfilet of de lendebiefstuk met teriyaki jus. Bovendien bieden wij ook vegetariërs en veganisten heerlijke gerechten. Je kunt onder andere kiezen voor de paksoi curry of falafel salade. Voor kinderen hebben we een speciaal kindermenu, waarbij je onder andere keuze hebt uit pannenkoeken, kipnuggets of zalmfilet. Heb je andere dieetwensen of allergieën? Geen probleem. Geef het door en we passen het gewenste gerecht voor je aan.

Online reserveren 

Genieten staat bij ons voorop

Ons eetcafé staat in Emmen en omgeving bekend als plek om te genieten. Je kunt bij ons terecht voor een snelle hap, maar bent ook welkom om langer te blijven. Kom bijvoorbeeld heerlijk borrelen. Wij schenken de lekkerste bieren en wijnen. En uiteraard goede borrelhappen. Ook na de borreltijd kun je gerust blijven hangen. In het weekend en bij speciale gelegenheden transformeert ons eetcafé in Emmen regelmatig tot gezellig dans- en feestcafe.

Online reserveren 

Ervaar de gastvrijheid

Wij vinden gastvrijheid erg belangrijk. Schroom daarom niet om je wensen door te geven. Ons personeel adviseert je graag over je keuze van je gerecht. Ze kunnen je ook advies geven over welke soort bier of wijn goed past tijdens of na de maaltijd. Als select lid van het Biergenootschap van Hertog-Jan staat ons restaurant in heel Emmen bekend als de perfecte plek om van een bijzonder bier te genieten.

Neem contact met ons op

Wil je reserveren? Dat kan makkelijk online. Je kunt bij ons terecht vanaf 15:00 tot 23:00 en in het weekend zelfs tot 01:00 uur. Heb je nog vragen? Dan kan je ons bellen (0591 649 944) of mailen (info@eetcafegroothuis.nl). Ons vriendelijke personeel helpt je graag.

Online reserveren