Feestlocatie Emmen

Eetcafé Groothuis als feestlocatie

Eetcafé Groothuis beschikt over alle mogelijkheden en middelen om de perfecte feestlocatie in Emmen voor jou te zijn. Graag vertellen wij jou daar meer over. Op deze pagina lees je wat er zoal mogelijk is. Heb je een vraag of een speciaal verzoek? Neem dan zeker contact met ons op. Wil je onze locatie bezichtigen en de mogelijkheden bespreken? Maak dan direct een afspraak. Wij verwelkomen je graag voor een bezichtiging.

Dé feestlocatie in Emmen voor alle gelegenheden

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden is Eetcafé Groothuis dé feestlocatie in Emmen voor alle gelegenheden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een groot feest voor al je vrienden en/of familie, maar ook voor een sfeervolle receptie, het vieren van een speciale gelegenheid of een zakelijke feest.

Onze locatie is veelzijdig. Wij kunnen rekening houden met bijna alle wensen en eisen. Zo is ons eetcafé niet alleen om te toveren tot de perfecte feestlocatie in Emmen: ook voor een mooie uitvaart kun je bij ons terecht.

Neem contact op

Feestlocatie Emmen

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591 649 944
Bellen vanaf 15:00 uur.
Of mail ons op info@eetcafegroothuis.nl

Volledig verzorgd tot maximaal 200 personen

Onze feestlocatie in Emmen kan groepen aan tot maximaal 200 personen. Kleiner kan natuurlijk ook. Wij bieden je de mogelijkheid om jouw feest of gelegenheid naar eigen wens neer te zetten en aan te kleden. Van persoonlijk en intiem tot een regelrechte knalfuif en alles daar tussenin. Waar je ook voor kiest: ons doel is om jou en je gasten maximaal te laten genieten.

Feestlocatie Emmen

Arrangementen, eten en dranken op maat

Wat is een feest zonder goede dranken en lekker eten? Ook daarvoor kies je voor Eetcafé Groothuis als locatie voor jouw feest in Emmen. Bij ons komt niemand wat tekort. Wij bieden altijd happen en dranken of complete buffetten of keuzemenu’s die helemaal bij jouw wensen en eisen passen. Van lekker borrelen tot uitgebreid eten: het is allemaal mogelijk. Wij staan bekend om onze uitgebreide selectie wijnen en heerlijke speciaalbieren. Tel daarbij op dat je altijd wordt bediend door ervaren, behulpzaam en vriendelijk personeel met passie voor hun vak en je weet al bij voorbaat: dit wordt een geslaagd feest.

Wij zijn flexibel in het maken van afspraken. Je kunt bij ons betalen per persoon, per arrangement of per uur. Er is altijd een optie die perfect bij je past.

Neem contact op

Samenwerking met Ad Events emmen voor activiteiten

Misschien wil je jouw feest verder aankleden. Bijvoorbeeld met een DJ, workshop of entertainment. Of wellicht wil je wel een verrassend themafeest organiseren. Ook in dit opzicht willen wij voor jou de perfecte feestlocatie in Emmen zijn. Daarom werken wij samen met Adevents Emmen: professionals op het gebied van evenementenorganisatie en alles wat je maar kunt wensen op jouw feest.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Wij horen heel graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem daarom contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij verzorgen met plezier een bezichtiging en nemen de tijd om al je wensen en de bijbehorende mogelijkheden te bespreken zodat jij bij Eetcafé Groothuis kunt genieten van een feest om nooit meer te vergeten.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van hart.