Trouwlocatie Emmen

Eetcafé Groothuis: De Ideale Bruiloftlocatie in Emmen

Op zoek naar de perfecte bruiloftlocatie in Emmen? Eetcafé Groothuis biedt alle mogelijkheden en faciliteiten om jouw speciale dag onvergetelijk te maken. Ontdek hier wat onze locatie te bieden heeft. Heb je specifieke vragen of wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wil je onze locatie bezichtigen en de mogelijkheden bespreken? Maak dan meteen een afspraak. We verwelkomen je graag voor een rondleiding.

Dé Bruiloftlocatie in Emmen voor Elke Gelegenheid

Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden is Eetcafé Groothuis dé bruiloftlocatie in Emmen voor elk type viering. Of je nu een groot feest wilt organiseren voor vrienden en familie, een sfeervolle receptie wilt houden, een speciale gelegenheid wilt vieren, of een zakelijk evenement plant, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze locatie is veelzijdig en we kunnen vrijwel al jouw wensen en eisen accommoderen. Niet alleen transformeren we ons eetcafé tot de perfecte bruiloftslocatie in Emmen, maar we zijn er ook voor het organiseren van een mooie uitvaart.

Neem contact op

Trouwlocatie Emmen

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591 649 944
Bellen vanaf 15:00 uur.
Of mail ons op info@eetcafegroothuis.nl

Tot 200 Gasten Volledig Verzorgd

Onze bruiloftslocatie in Emmen biedt ruimte aan groepen tot maximaal 200 personen, maar kleinere gezelschappen zijn uiteraard ook welkom. We geven je de vrijheid om jouw bruiloft of evenement naar wens in te richten en aan te kleden. Of je nu kiest voor een intieme bijeenkomst of een spetterend feest, ons doel is om jou en je gasten maximaal te laten genieten.

Trouwlocatie Emmen

Op Maat gemaakte arrangementen

Een bruiloft is niet compleet zonder heerlijke dranken en culinaire verwennerij. Kies daarom voor Eetcafé Groothuis als jouw bruiloftslocatie in Emmen. Wij zorgen ervoor dat niemand iets tekortkomt. We bieden een uitgebreide selectie hapjes, drankjes, complete buffetten en keuzemenu’s die perfect passen bij jouw wensen en eisen. Of je nu wilt borrelen of uitgebreid dineren, bij ons is alles mogelijk. Onze reputatie voor uitstekende wijnen en speciaalbieren wordt onderstreept door ons ervaren, behulpzame en vriendelijke personeel met een passie voor gastvrijheid. Zo weet je nu al dat jouw bruiloft een groot succes wordt.

Neem contact op

Flexibele afspraken en samenwerking met Ad Events voor extra’s

Wil je jouw bruiloft verder aankleden met een DJ, workshops, entertainment, of zelfs een themafeest? Bij Eetcafé Groothuis willen we jouw bruiloftslocatie in Emmen zijn die aan al jouw wensen voldoet. We werken samen met Adevents Emmen, professionals op het gebied van evenementenorganisatie, om al jouw feestdromen waar te maken.

Neem contact met ons op voor een afspraak

We horen graag hoe we jou kunnen helpen. Neem daarom contact met ons op om een afspraak te maken. We leiden je met plezier rond en nemen de tijd om al jouw wensen en de bijbehorende mogelijkheden te bespreken. Bij Eetcafé Groothuis ben je verzekerd van een bruiloft om nooit meer te vergeten.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.