Uit eten Emmen

Uit eten in Emmen bij Eetcafé Groothuis

Wil je lekker uit eten in Emmen? Dan ben je bij Eetcafé Groothuis aan het goede adres. Eetcafé Groothuis is een restaurant in Emmen Centrum. Het eetcafé is gevestigd aan de stationsstraat 7. Wij zijn voor iedereen uitstekend te bereiken voor een lekkere hap of borrel. Ook als je niet in de omgeving van Emmen woont. Je stapt de trein uit en bent meteen bij ons eetcafé.

Online reserveren 

Uit eten in Emmen Centrum

Ons eetcafé in Emmen is niet zomaar een eetcafé. Hier vind je namelijk een groter aanbod dan je gewend bent van de meeste eetcafés. Je kunt bij ons ons terecht vanaf de middag tot de avond met je collega’s, vrienden of familie. Ons eetcafé is geschikt voor een snelle hap maar ook als je uitgebreid uit eten wilt in Emmen centrum. Je kunt warm binnen plaatsnemen of buiten zitten op onze verwarmde veranda. Om ervoor te zorgen dat iedereen bij ons terecht kan is het restaurant ook toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen.

Online reserveren 

Uit eten Emmen

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591 649 944
Bellen vanaf 15:00 uur.
Of mail ons op info@eetcafegroothuis.nl

Echt lekker uit eten in Emmen

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten kunnen genieten. Daar staat eten immers voor. De menukaart bestaat uit een groot aanbod aan verschillende gerechten. Zo heb je als vegetariër of veganist diverse keuzes, zoals tempeh tacos. In ons Eetcafé vindt je niet een standaard Nederlands menu, maar een divers menu met gerechten uit verschillende keukens. Je kunt bijvoorbeeld genieten van een pasta met gamba’s of een flat iron steak. Als je juist houdt van Hollandse gerechten zijn er ook genoeg opties. Ook met allergieën en andere dieetwensen houden we rekening.

Online reserveren

Uit eten Emmen

Na het eten kan je uitgebreid natafelen. Als je alleen wilt komen borrelen is dat natuurlijk ook mogelijk. Uiteraard met lekkere borrelhapjes indien gewenst. Met veel plezier schenken we je bijzondere speciaalbieren of wijnen. Ons personeel kan je adviseren over geschikte wijnen voor tijdens én na het diner. Ons eetcafé is ook trots lid van het Biergenootschap van Hertog-Jan. We organiseren geregeld bierproeverijen en een high wine op maat.

Wij geven om duurzaamheid

Ons restaurant geeft om duurzaamheid. Daarom gebruiken we bij onze gerechten zoveel mogelijk verse producten uit de regio Emmen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar we steunen hierdoor ook de lokale ondernemers.

Online reserveren 

Reserveer meteen online

Heb je trek gekregen en wil je lekker uit eten in Emmen? Dan kan je makkelijk online reserveren. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 15:00 uur. Bij je online reservering kan je meteen specifieke wensen doorgeven, zoals allergieën of dieetwensen. Wil je liever iemand spreken? Dan staan we je graag telefonisch (0591 649 944) of via de mail (info@eetcafegroothuis.nl) te woord. Tot snel bij het lekkerste en gezelligste eetcafé in Emmen centrum.

Online reserveren